Åter bibliotekskund!

 
Jag samlade ihop mig igår och gick till biblioteket för att fixa ett nytt kort. Det tog bara typ fyra år 😉 Men det gick ju fint och enkelt och jag har redan börjat botanisera i e-bokskatalogen… inte för att jag saknar läsmaterial egentligen, men ni vet. Jag har hittills laddat ner (M)ornitologen av Johanna Thydell och Fucking Sofo av Lena Ackebo. 
 
Ovan skylt hänger vid barnavdelningen. Ypperlig uppmaning, tycker jag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s