T’was the night before advent…

Som de flesta av er antagligen förstår håller jag mig ifrån sociala medier och sådant i helgen… de nya avsnitten av Gilmore Girls kom ju ut igår och jag är visserligen inte särskilt rädd för spoilers men i detta fallet vill jag inte veta någonting. Hoppas hinna se minst ett, gärna två imorgon… ja, beroende på när jag kommer hem kan det ju bli mer. Vi får se! 
 
Vi kom till Hunnebo igår eftermiddag efter en tur på Göksäter som var ganska lukrativ ändå. Tacos till middag och tidigt i säng! 
 
Loppis i förmiddags, där jag hittade ett kakfat och en springform samt ett par böcker, sedan har det varit ganska lugnt med läsning och promenad. Här är några bilder, helt ofiltrerade tro det eller ej. 
 
 
Största attraktionen på julmarknaden var mannen som hade spänt en av sina getter för en gammal pulka med hjul på. Normalt bor getterna i hans Volvo. Det var säkert roligt för dem att komma ut lite! 
 
 
 
 
 
 
Nu är det kväll, vi har ätit torsk och glass (inte tillsammans) och jag längtar mest efter att gå och lägga mig. Det är kallt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s