Kärlek, pingviner, accessoarer och Amy <3

 
Imorse på bussen blev jag kär. Besinningslöst! För KOLLA på denna kassen. Herregud. 
 
Fick utföra djupt grävande detektivarbete och upptäckte att den finns på… Akademibokhandeln för 79:-. Trodde ju att jag skulle behöva beställa från andra sidan jorden eller något. Nu är det tyvärr så att jag inte behöver någon mer tygkasse… eller? 
 
 
H&Ms accessoravdelning är helt otroligt attraktiv just nu. Metta hade på sig den nedre hatten i onsdags och var så fin! Är dock lite irriterad på att L ska vara storlek 58. 58 är inte stort. Believe me. Men man kan ju alltid prova! 
 
Och i onsdags på kursen satt jag och suktade efter en scarf med stjärnor på. Letade till och med på Wish. Och så finns denna! Det är inte den som tjejen på kursen hade, denna är tusen gånger snyggare. 
 
      

 
Två underbara halsband från lika underbara Camillas Etsy har jag redan beställt! ❤ 
 

0 reaktioner till “Kärlek, pingviner, accessoarer och Amy <3”

  1. Man behöver alltid en till tygkasse 😉 Jag har redan köpt pingvinerna, kunde inte låta bli när jag såg dem. Det var kärlek vid första ögonkastet! Den där etsy sidan får jag nog kolla in…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s