Depend Glam Rock Collection – 493

 
Lite kopparchokladbrunt – så rackarns snyggt! Det ser lite kladdigt ut, jag vet – jag tog bort det efter fototillfället 😉 
 
Hela kollektionen är verkligen snygg, jag provade det mörkgröna med flakes i tidigare i veckan men glömde totalt att fotografera. Jag får ta mig igenom dem alla sakta men säkert – men de är väldigt lättmålade och torkar snabbt. 25:- styck – jag älskar Depend! Finns att köpa här, till exempel! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s