Sunday on my mind

Jag tröttnade på att ligga på sofflocket efter ett tag och i samma veva blev det bestämt att Hanna kommer över på hämtmat och fika på torsdag. Alltså fick jag en anledning att baka lite! Jag som inte bakar…

Kladdkakecookies med pepparmint…

…och brysselkex med kardemumma. Rosa socker på kanterna och hjärtströssel i rosa och lila uppepå. Vrålgulligt som ni ser 😉

Såg första avsnittet av denna nya serie som har premiär på HBO idag. Verkar väldigt lovande. Härligt att se Sarah Jessica Parker göra något nytt! På tal om henne hade jag på några gamla avsnitt av SatC när jag bakade. De håller än!

Förkylningen, om det nu är en sådan, har i alla fall inte satt sig på hjärnan för jag lyckades lösa nästan hela Söndagskrysset i både GP och DN! Det har sannerligen aldrig hänt förut.

Nu har jag duschat och målat naglarna och tittar på Annie Hall. Känner mig ganska redo för en ny vecka!

0 reaktioner till “Sunday on my mind”

    1. Tack! Och förlåt ett så sent svar. De var goda! I förrgår gjorde jag en variant på chokladkakorna och smälte ner en kaka Marabou Apelsinkrokant istället för mörk choklad. Det var inte heller dumt 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s