In for a treat!

Kolla, vad mycket tantrisk massage jag kan få ikväll! (Ska bo vid den röda pilen.) Nu känns det ju redan mycket bättre att åka härifrån! 😉

Nä, det känns faktiskt hemskt tråkigt. Men allting har en ände och jag kan åka tillbaks. Har förstått att nyår här är något alldeles i hästväg, så det kanske vore något att titta på i god tid!

Nu är jag i alla fall ihoppackad. Ska checka ut strax och taxin kommer om trekvart. Har några timmar innan tåget går så jag tänkte parkera mig på Wetherspoons – där kan jag ju få lunch i magen också innan avfärd, kommer inte fram förrän 19:30 ikväll och tågmat är sällan lockande. Eller prisvärd!

Idag åt jag förresten bacon till frukost. Är väl dags för avvänjning från den fantastiska maten från havet jag blivit bortskämd med!

Funderar nu på om det finns någonstans som man kan lämna in sin väska i London över dagen och natten imorgon. Det vore skönt att slippa släpa på allt hela dagen imorgon och på onsdag – jag behöver ju inte ha allting med mig till Vivi, ombyte, nattlinne och toalettsaker (nej, iPhone, inte toalettstolen!) får plats i min mindre väska. Jag vill helst inte gå på Primark med väska på hjul…!

Nej – nu får jag sätta fart. Förhoppningsvis kan jag blogga ikapp lite under väntan på Wetherspoons, jag har faktiskt läst en hel del som jag vill skriva om! Puss på er gullisar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s