Glenn Hyséns podcast – Gôttänna

 
Ja, det är ju faktiskt så att Glenn Hysén har en podcast – tillsammans med någon som heter Micke Målarn, som jag inte kan påstå att jag känner till. Det är lite väl långa avsnitt kan jag tycka, och det är inte alltid sådär sjusärdeles intressanta gäster eller ämnen – men något som består och är konstant är introlåten. Bara för den blir jag glad när ett nytt avsnitt har kommit upp i Overcast! 
 
 

Den ÄR ju för fin. Och Sonya Hedenbratts röst är en av de bästa jag har hört i sin genre. Så himla bra! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s