En man som heter Ove – filmen

 
Vi såg En man som heter Ove Kulturhuset Hav & Land igår kväll. Det är två och ett halvt år sedan jag läste boken för första gången, och jag tror att jag har längtat efter en film sedan dess. Och nu finns den! 
 
De har lyckats jättebra. En av Backmans styrkor är ju det här med att balansera det hysteriskt roliga med det vanisinnigt tragiska – kanske svårare att göra i filmform, men det blev verkligen otroligt bra. 
 
Gå och se! Så värt det. 

0 reaktioner till “En man som heter Ove – filmen”

  1. Jag visste inte att det finns redan en film! Jag vet inte om de ska börja visa den här i Finland, men jag måste hinna läsa boken först i alla fall.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s