2014: 7 – Spegeln sprack från kant till kant av Agatha Christie

 
Detta var den första Tant Agatha-roman jag läste – fick den i julklapp av Heidi när jag fyllde femton, tror jag att det var.
 
Som vanligt är det en pusseldeckare med väldigt få möjliga mördare – och jag kan ju säga att upplösningen är helt fantastiskt bra och otroligt oväntad. Miss Marple är så himla cool, särskilt när hon är tyken mot sin sällskapsdam, eller vad hon nu är för något. Jag tycker även jättemycket om hennes hushållerska, Cherry! 
 
Glad att jag fick denna av Heidi, hade det inte varit för det hade jag kanske inte blivit bekant med Tant Agatha! 

En tanke på “2014: 7 – Spegeln sprack från kant till kant av Agatha Christie”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s