2013: 71 – Röda vita rosen av Mariette Glodeck

 
Åh, jag bara ÄLSKADE denna! 
 
Åtta vänner firar midsommar i skärgården. Alla olika med olika bakgrunder, med och utan varann. Och under midsommarnatten, efter alldeles för mycket sprit, bestämmer de sig för att spela ett parti Röda Vita Rosen. 
 
Och på den vägen är det. 
 
Jag är lite fördomsfull vad gäller romaner skrivna av män eller kvinnor i en viss ålder som inte är deckare eller så. Man förväntar sig på något vis att det antingen ska vara chick-lit eller lad-lit – men denna är varken eller. Det är helt enkelt en strålande roman, som är både rolig och sorglig och skrämmande och spännande. Vad den än är så är den asbra! 

En tanke på “2013: 71 – Röda vita rosen av Mariette Glodeck”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s