mitt träd

Kunde inte fånga det bättre än såhär utan att hänga ut genom fönstret och det gör man inte på åttonde våningen. Men det är så vackert! Slog ut praktiskt taget över natten (okej då, över påsk). Ska försöka få en bättre bild om jag kommer ut sedan.

(Sedan kan jag skämma ut mig genom att berätta att jag tittade ut åt andra hållet för att se om jag kunde nå magnoliabusken som står vid ett annat hus – men istället fick jag syn på ett jättevackert grönt träd med röda och vita blommor! Wow, hur har jag missat det? Nejdå, det hade jag inte. Det var ett vanligt grönt träd med en röd och en vit bil bakom. Fail. Jag måste nog fundera på att göra ett nytt syntest.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s