är det inte det ena så är det det andra

Tja. Just när allting kändes lite bättre (värken har slutat vara konstant, peppar peppar) blev jag jättekass i magen i helgen. Det blev bättre i söndags kväll och var helt okej igår men natten har varit ett helvete. Usch. Så den intervjun fick lov att skjutas upp. Kan inte tänka mig något värre än att sitta på spårvagnen i rusningstid och desperat behöva… nej tack. Så jag är hemma i sängen nu, dricker kopiösa mängder lättdryck vilket går bra (petade i mig en liter svart vinbärs imorse vid fyra nån gång och blev knappt ens kissnödig – man ska med andra ord passa sig för uttorkning – nu apelsin) och tittar på gamla avsnitt av Sjukhuset på TV3Play. Fick knappt sova någonting inatt men lyckades med nästan en och en halv timme oavbruten sömn nyss, så det är alltid något. Det gör stor skillnad. Likaså gjorde en skön dusch även om det fick gå fort!

Har jag nämnt att jag är kär i min dusch? Den är stooooor (man skulle kunna vara tre därinne utan att knö något nämnvärt), trycket är helt otroligt och det är lätt att ställa in värmen så det blir perfekt. Med Barnängens shampoo och balsam och ett urval duschgeléer från M&S (Andys föräldrar var roliga med sånt – det visste att jag tycker väldigt mycket om sådant och jag fick därför alltid typ fjorton stycken i julklapp eller födelsedagspresent – likaså andra saker, ett år fick jag sex kokböcker, ett annat sex eller sju olika oljor) samt världens skönaste och billigaste ansiktspeeling är det ett litet paradis för en stund. Det har gått så långt att jag typ börjar skura väggarna varje gång jag är därinne bara för att slippa gå ut.

Och på tal om att gå ut är det ju naturligtvis strålande vackert väder just när jag inte vågar mig ut. Klarar jag en timme på raken ska jag ta en promenad sedan i alla fall även om det bara blir för att sitta på bänken utanför ICA en stund och sedan hem igen. Frisk luft och D-vitamin, ja tack. Har fönstren på vid gavel också för att det inte ska bli så varmt och det doftar ljuvligt gott av nyslaget gräs då gubbarna nere på gården sysslar med planteringarna. Tur att jag inte är allergisk mot gräspollen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s