busters öron

Efter min korta och intensiva kärleksaffär med Caipirinha med Döden blev jag klar med Busters Öron av Maria Ernestam häromhelgen när vi var uppe och hälsade på Andys föräldrar.

Jesus mariekex. Vilken roman! Jag har definitivt aldrig läst något liknande och tvivlar på att jag någonsin kommer att göra det igen heller. Rekommenderas mycket varmt – jag kan inte säga så mycket om den utan att avslöja på tok för mycket känner jag, jag är inget vidare på att skriva ingress-liknande recensioner så det är nog lika bra att jag skippar det. Som alltid – vill någon låna så är det bara att säga till!

2 reaktioner till “busters öron”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s