the body in the library

Jag blev klar med The Body in the Library imorse och slås fortfarande då av hur underbara Agatha Christies böcker är. Ibland är jag ganska bra på att lista ut mördare och mysterium, men in med Miss Christies romaner. Miss Marple är min favorit, de är spännande på ett trevligt sätt, om man säger så. Lite mysmiljöer här och där blandat med mord och ond bråd död…

Nästa Miss Marple, The Moving Finger, är på väg – hoppas jag – och så har jag beställt en annan bok med tretton noveller i som jag hoppas kommer innan flygresan nästa vecka. Fast – jag har sannerligen tillräckligt att ta mig igenom som det är, så jag ska nog inte önska för mycket 🙂

Nu försöker jag ta mig igenom Dubliners, det går… sådär. Jag känner att jag inte riktigt kan koncentrera mig på persongallerierna i alla de femton novellerna, det är för många olika Mr-insert-Irish-surname-here och det är lite för bökigt att hålla reda på tidigt på morgonen eller för den delen på kvällen efter en lång arbetsdag.

From Here to Paternity ligger också fortfarande i handväskan och väntar på att bli färdigläst, det går väl okej men Matt Dunn är ju som han är – jag vet, jag gnäller på honom hela tiden – vill gärna få Dubliners ur världen först, dock.

Sedan väntar Lynne Truss, Jennifer Weiner, omläsning av The Virgin Suicides, The Perks of Being a Wallflower och en massa annat… mmm, det ska bli härligt!

En tanke på “the body in the library”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s