det var värst

Vad svårt det skulle vara att få logga in då!

Jag har just spenderat ett antal puckade minuter letandes efter min pyjamas, som jag visste inte hade transporterats längre sträckor än sovrum – badrum – sovrum igen. Den låg naturligtvis under täcket. Jag har suttit på den i flera timmar och nu är den åtminstone varm och go. Class.

Vill ni se ett kort på mitt flickrum?

Riktigt spännande det här! Ni ser, från vänster till höger…

Fem vinylalbumsomslag – det är Depeche Mode’s A Question of Lust (en födelsedagspresent från en tonårspojkvän, så romantiskt!), Janis Joplin’s Pearl, en rysk utgåva av Beatles’ A Hard Day’s Night, Dire Straits’ Money for Nothing (jag tror det är någon fejkskiva faktiskt) och Suzanne Vega’s days of Open hand runt en spegel som  jag tror mamma har fyndat på second hand någon gång på artonhundratalet. I spegeln syns Woody Harrelsons nakna skalle från Natural Born Killers-planschen som sitter över min säng tvärsöver rummet.

När jag ser efter syns ju inte Janis på bilden. Förlåt. Take my word for it.

Sedan har vi mina fina gosedjur, lite TV, lite böcker, en plansch med en solros på (de var oerhört moderna ett tag), en plansch på Alisha’s Attic (tror den kom i Air We Breathe-singeln) och sedan en plansch på Depeche Mode.

Det är ett ganska mysigt rum fast jag inte har gjort något med det sedan jag var sexton-sjutton. Ett inramat urklipp av Alisha’s Attic bredvid dörren. Beatlesfotona från The White Album på andra sidan dörren. No Doubt på garderoben, Kurt Cobain x 2 över sängen tillsammans med Woody, en Pulp Fiction-plansch på Uma som jag köpte på marknad i Alsace för hundra år sedan, plansch på Bob Marley från samma marknadsstånd, och ett collage jag klippte ihop när jag var i mitten på tonåren någonting.

Ingen av elektroniken som syns på bilden är i funktionellt skick förresten.

Nu ska jag krypa under täcket med en – förhoppningsvis – god bok.

Godnatt och God Jul! Vi ses imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s