utsövd?

Nej, jag gillar inte det ordet. Låg och debatterade med mig själv en stund innan jag gick upp, men det låter konstigt. Känslan är fantastisk men ordet hemskt. Lite som… nej, jag kommer bara på en massa äckligt.

Hur som  helst. Igår var jag så trött efter jobbet att jag nog hade kunnat somna stående, så hastigt och lustigt beslutade jag att det blir sås-på-burk till middag. Asda’s Thai Red Curry med kyckling (ja, jag har snöat in totalt på thaimat) med nudlar. Sagt och gjort.

Det stod på burken att såsen skulle vara het, tre chilipepprar på och allting. Det kan jag ju meddela INTE stämde. Den smakade absolut ingenting. Eller inte mycket i alla fall – jag var tvungen att vräka på lite sweet chilisås för att kunna finna någon njutning i den alls. Så det gör vi inte om. Har en burk grön i skåpet också som jag så gärna ska ge en chans, men nej, den röda går bort. Vinet till var dock gott. Här är en bild – ännu en med groteskt dålig kvalité från Andys BlackBerry, jag kan bara be om ursäkt för suddigheten – bra bilder bör komma efter nyår. Så!

Vad stökigt det ser ut förresten. Det är soffbordet, fredagskväll till ära, men så rörigt är det faktiskt inte egentligen. Och ja, det är en äkta Marabou Daim-kaka däruppe i högra hörnet som snälla Lotta hade med sig till mig förra veckan.

Jag gick upp tidigt fast det är lördag, kunde helt enkelt inte bringa mig till att somna om. Det gör ingenting. Jag har hunnit sätta på en diskmaskin och kokat kaffe så nu sitter jag här och väntar in Saturday Kitchen. Och värre kan man ha det. Kanske till och med blir en bagel till frukost om en stund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s