nyårslöfte?

Jag köpte en bok häromveckan som innehåller 366 recept. Ett per dag och ett extra för skottår. Den heter just The Daily Cook Book – 365 Recipes, one for every day of the year +1 for a leap year och är utgiven på förlaget Love Food (jag vet inte hur det fungerar riktigt men jag har hittat ett par recept i boken som är ordagrant tagna från The Food Bible utgiven av M&S).

Det vore otroligt roligt att göra ett projekt av detta nästa år, alltså laga alla respektive maträtter varje dag, dokumentera i bloggen med foto och se hur många man har hunnit med i slutet på året. Jag tror att det måste vara tillåtet att flytta på vissa grejer dock, om man är borta eller ute  eller det är födelsedag eller så, men kanske bara inom veckan eller månaden?

Sedan tänker jag inte laga saker med lamm om jag slipper – eller om det är färs, då kan det vara okej – men det får väl ersättas eller uteslutas helt enkelt. Det känns helt ointressant eftersom jag inte vill äta det själv ändå.

Jag ska skriva ihop listan på maträtter när jag hinner, förhoppningsvis idag, och känna lite på den. Blir det för mycket bakning och efterrätter får jag nog lov att tänka om, för det är inte min grej. Ja, jag måste bli bättre på att baka, det förstår jag själv, men det blir jag automatiskt när jag får en matberedare. Lätt som en plätt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s