fryser

Ja, det är kallt ikväll. Jag har precis slitit mig ifrån Sims 2 – det är så beroendeframkallande att det är inte klokt, igår till exempel glömde jag att äta lunch – Andy är sjuk och har lagt sig tidigt men jag fixar inte riktigt att sova ännu.

Första dagen tillbaks på jobbet var riktigt trevlig. Vi har ju faktiskt väldigt roligt på mitt jobb, och det är faktiskt kul att träffa alla igen. På somrarna lever vi ju så nära inpå varann att arbetskamraterna nästan blir som en andra familj, på både gott och ont.

Jag och Lina bestämde att det var en god idé att gå ner till Walrus (jobbets stampub) och äta lunch på deras restaurang, och bannemig, det var en utmärkt tanke. Underbart goda korvar (fläsk och purjo) med fantastiskt hemgjort mos och löksås. En gin och tonic till det för mig och ett glas rödvin åt Lina, så var vi nöjda ett tag. Vi reminiscerade om våra tonår och gapskrattade åt en massa strunt – ett par äldre herrar från en annan avdelning satt några bord bort och trodde säkerligen att vi hade blivit galna. Men nej då, vi hade det bara trevligt, men det var inte lätt att koncentrera sig på jobbet efter det.

Efter jobbet återvände vi till Walrus då Seonghee (Linas universitetskompis och en före detta anställd i mitt team) är på besök en snabbis för sin examen etc. från Sydkorea, där han måste gå med i armén de närmsta två åren. Superkul! Tope, en annan tjej som jobbade för oss i somras kom också – jag hann inte prata med henne så länge då Andy mådde apa och verkligen behövde åka hem (nej, han hade säkert klarat det själv men jag var riktigt orolig, han är aldrig sjuk och i synnerhet inte så sjuk att han skakar av köld), men i alla fall, det var jätteroligt att se dem båda två, och alla andra också förstås.

Det blev ingen matlagning ikväll – Andy var för dålig för att vänta på något som skulle lagas, så han tog en hamburgare och jag lite sallad och annat småplock med pitabröd. Förrädiskt gott faktiskt.

Och nu, som sagt, sitter jag och fryser (jag lovar, det är inte mer än kanske 14°C härinne) och väntar på att jag ska bli sömnig. Det kommer väl, det tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s