bloggkommentatorskommentar

Jag har verkligen gillat Bloggkommentatorerna sedan första stund. De känns liksom lite lokala för mig även om jag aldrig träffat dem, men liksom, jag har släkt nära Åsa, jag har varit på konfirmationsläger i Åsa, kört igenom Åsa en miljon gånger på väg till Ätrafors, på den vägen liksom. Jag tycker att det är superkul att de har blivit så stora så fort och ibland är jag riktigt avundsjuk.

Fast, varenda gång jag tänker så så jag känner jag den här lokala kärleken för dem igen och märker att jag faktiskt inte är det minsta avundsjuk och missunnsam. Och inte bara är det den lokala kärleken, utan även känslan av att de verkligen är jordnära, astrevliga tjejer som man gärna skulle dela en flaska vin med en torsdagskväll. Är ni med?

Nu i eftermiddag har jag julhandlat. Tror jag har klippt mamma och pappa nästan helt men inte riktigt, Andys familj – själva byter vi efter jul har vi bestämt – fast han får väl godkänna dem först då – samt ett par andra småsaker. Men mer om det om en liten stund, den här trippen tog musten ur mig och jag känner mig halvt ihjälsvulten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s