en dröm

Lina och Linda hade blivit lesbiska och avskilde sig från oss andra för att vi inte hade "öppnat våra sinnen". Linas flickvän hette Tuveresia. Jag var jagad av immigrationsmyndigheterna och var tvungen att smita ut bakvägen från min lägenhet (som låg vid M&S på Fenchurch Street) för det var gubbar därinne som gjorde taekwondo (väldigt specifikt var det). Father David (min gamla huskamrat) var med och hjälpte till att skydda oss. Sedan var alla tillsammans på bussen igen och det ösregnade över London Bridge. Jag och Helena fick rusa av för bussen gick åt fel håll, kom tillbaks till min lägenhet som hade en stor svart dörr med passerkort och hittade gubbarna igen med sina kampsporter. Vi fick sitta ute i regnet (för då visste de inte vilka vi var) på McDonalds-bänkar. Sedan vaknade jag med stor skräck i hjärtat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s