Smakebit på søndag, 10 mars 2019 – Onkel Toms stuga av Harriet Beecher Stowe

(null)
Denna söndag började med snöfall, stora flingor, som sedan avtog till mindre dito och nu är det strålande sol  och flera plusgrader. Jag var och tränade på förmiddagen och ska på bokcirkel om en knapp timme – däremellan har jag hängt hos J, kollar
ikapp på lite serier och stickat och ätit gott och haft det lugnt och skönt. 
Veckans Smakebit kommer ur klassikern Onkel Toms stuga, av Harriet Beecher Stowe. Jag vet inte varför det tagit mig så lång tid att ta mig an den, men jag gillar den verkligen. Lite udda är att många namn försvenskats i min ebok (Chloe har blivit
Kloe, Emily är Emilie, Henry är Henrik, George Georg, osv) men det märks inte i detta utdrag. 
 
(null)

(null)

Denna veckan finns fler Smakebitar hos Astrid Terese
Jag ligger efter med blogginlägg som ni förstår men förhoppningsvis är vi snart ikapp igen! Det är så mycket liv denna vår att jag inte nödvändigtvis sitter vid datorn på fritiden. 
 💚🌱🌿🌱💚 

0 reaktioner till “Smakebit på søndag, 10 mars 2019 – Onkel Toms stuga av Harriet Beecher Stowe”

  1. En klassiker jag ännu inte läst. Att försvenska namnen verkar ju ganska onödigt, blir ju bara konstigt. Tack för smakbiten.

    Gilla

  2. En klassiker jag ännu inte läst. Att försvenska namnen verkar ju ganska onödigt, blir ju bara konstigt. Tack för smakbiten.

    Gilla

  3. En klassiker jag ännu inte läst. Att försvenska namnen verkar ju ganska onödigt, blir ju bara konstigt. Tack för smakbiten.

    Gilla

Lämna en kommentar