Tematrio: Margaret, Meg, Maggie med flera…

 
Lyran skriver: ”Den här veckan fastnade jag för ett namntema. Berätta om en bok som är skriven av eller som handlar om en person som heter någon variant av namnat Margaret (Maggie, Meg, Margareta o s v)!”
   

   

 
Nu har jag inte varit med och Tematrio-at på ett tag, och nu när jag väl är det så är jag krånglig och tänker berätta om tre böcker jag faktiskt inte läst, men väldigt gärna vill. Det går väl också bra? 🙂 
 
Vi läste Sommaren utan regn av Maggie O’Farrell med Bokbubblarna för ganska precis ett år sedan, och jag tyckte mycket om den. Nu vill jag gärna läsa mer av O’Farrell, till exempel The Vanishing Act of Esme Lennox – titeln är ju ljuvlig! 
 
Av Margaret Atwood har jag ”bara” läst Tjänarinnans berättelsemen vill gärna läsa mer. Alias Grace är en av de titlar som lockar mest. 
 
The Argonauts av Maggie Nelson har funnits på min att-läsa-lista i flera flera år, men… ja, ni vet. Det har inte blivit av. Nu ska jag göra en ny ansträngning, så snart jag får lite mer tid över! 

0 reaktioner till “Tematrio: Margaret, Meg, Maggie med flera…”

  1. Jag sysslar med Alias Grace just nu och har visserligen bara kommit en tredjedel men rekommenderar det som jag har läst hittills!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s